Mord i klassrumsmiljö?

Snart kommer The Murder Case, ett temahäfte i engelska som förvandlar helt vanliga högstadieelever till luttrade mordutredare som sitter och grubblar över bevismaterialet från en gräslig brottsplats. Materialet är tänkt att ingå i en serie temahäften som kommer ut under 2018-2019. Perfekt för lärare och elever som är lite less på sin ”vanliga” engelskabok och vill ta ut svängarna under några veckor nu under våren. Mer information kommer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s